Η Εταιρεία μας

en-USel-GR

Ποιοι είμαστε

Η Gold Star Aviation ιδρύθηκε το 1991 από την Κλαίρη και τον Παναγιώτη Ζερζιβίλη. Ηγετικές μορφές στον χώρο του τουρισμού και των μεταφορών, κατάφεραν να δημιουργήσουν τον όμιλο ΑΚΤΙΝΑ, πρώτο σε πωλήσεις γραφείο αεροπορικών εισιτηρίων για 27 συνεχή χρόνια στην Ελλάδα.

Η είσοδος στον τομέα της γενικής πρακτόρευσης αεροπορικών εταιρειών επιτεύχθηκε και λόγω της ισχυρής οικονομικής θέσης του ομίλου καθώς επίσης και στην δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών για τις αεροπορικές εταιρείες την περίοδο αυτή. Η μηχανοργάνωση και αυτοματοποίηση της διανομής του προϊόντος ήταν στοιχεία που βοήθησαν τη γρήγορη ανάπτυξη της Gold Star.

Η κίνηση αυτή βοήθησε, και βοηθά μέχρι σήμερα τις αεροπορικές μας εταιρείες, (γιατί παραμένει βασικός κανόνας της Gold Star), να έχουν την αυτόνομη και ανεξάρτητη παρουσία στην ελληνική αγορά, με το ελάχιστο λειτουργικό κόστος και τη στήριξη του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού και μέσα από ένα τεράστιο δίκτυο διανομής το οποίο καλύπτει όλη την επικράτεια.

Η προσπάθεια αυτή στέφθηκε με επιτυχία, γιατί επί πλέον η Gold Star στελεχώθηκε με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις των καιρών και της τεχνολογίας.

Αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω είναι και οι δυνατές συνεργασίες της Gold Star έως σήμερα όπως:   

 • Gulf Air, εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν.(02/01/1992)
 • Jet Airways,η μεγαλύτερη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία της Ινδίας. (01/05/1993).
 • VASP - Brazilian Airlines, Η πρώτη αεροπορική εταιρεία που συνέδεσε με απ’ ευθείας πτήσεις την Ελλάδα με τη Βραζιλία. (08/10/1993).
 • Tower Air, μεγάλη ιδιωτική αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία, με καθημερινές πτήσεις από Αθήνα για Νέα Υόρκη. (24/03/1998).
 • TAP Portugal, εθνικός αερομεταφορέας της Πορτογαλίας με το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών στη Βραζιλία και μέλος της Star Alliance,. (05/08/1999).
 • Ethiopian Airlines, εθνικός αερομεταφορέας της Αιθιοπίας, με το μεγαλύτερο δίκτυο πτήσεων στην αφρικανική ήπειρο και μέλος της Star Alliance. (15/11/2001).
 • Hemus Air, ιδιωτική αεροπορική εταιρεία της Βουλγαρίας, (15/01/2005).
 • Bulgaria Air, εθνικός αερομεταφορέας της Βουλγαρίας. (01/03/2008).
 • Aerosvit Airlines, η μεγαλύτερη ιδιωτική αεροπορική εταιρία της Ουκρανίας. (12/04/2010)
 • Ukraine International Airlines, εθνικός αερομεταφορέας της Ουκρανίας με καθημερινές πτήσεις (τακτικές και ναυλωμένες) σε προορισμούς της Ελλάδος πέραν των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. (01/04/2013).
 • Meridiana, η μεγαλύτερη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία της Ιταλίας με απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Νάπολη (1/2/2014)


Όραμα

Βασικές αξίες στην εταιρεία μας είναι η πρόοδος και η καινοτομία. Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εξέλιξη της τεχνολογίας συντελούν στην εξέλιξη και τη βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, και στις αεροπορικές εταιρείες που μας έχουν εμπιστευθεί τη διαχείριση και διανομή του προϊόντος τους στην Ελλάδα σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές τους, και στους συνεργάτες μας ταξιδιωτικούς πράκτορες, παρέχουμε προστιθέμενη αξία στη συνεργασία μας.

Πιστοί στις αξίες μας, ακολουθούμε το όραμά μας.Awards


Aerosvit Airlines 2010 Award to Gold Star Aviation for, the best General Sales Agent of Aerosvit Airlines.


Bulgaria Air, category: fastest growing Airline/Thin Route, in 2010.


Gulf Air, category: fastest growing Airline/ Middle East, in 2008.


Bulgaria Air, category: fastest growing Airline/Thin Route, in 2008.


Gulf Air 2004 Partnership Recognition Award to Gold Star Aviation for the continuous support, loyalty and excellent service extended to Gulf Air.


Hemus Air, category: fastest growing Airline/Thin Route, in 2004.


Gulf Air 1994 Recognition Award to Gold Star Aviation for Sales and Marketing achievements (Europe-America Regions).